top of page

VECKANS LUNCH - KAROLINSKA I SOLNA

Ny lunchmeny varje vecka på vår restaurang vid Karolinska Sjukhuset i Solna

Varje vecka kommer vi att uppdatera den här sidan med en aktuell meny för vår lunch - Alltid med kött, fisk och vegetariskt som alternativ. Med en historia som sträcker sig över nästan två decennier har vi varit det självklara valet för lunchälskare vid Karolinska Sjukhuset i Solna. Vår passion för mat har drivit oss att erbjuda en mångsidig meny som tillgodoser alla smaker och önskemål.

 

Mångsidig & Välsmakande Lunch

På Den Glada Restaurangen tror vi på att mångfald berikar smakupplevelsen. Därför serverar vi varje dag minst en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt. Våra kockar är dedikerade till att skapa mat som inte bara är god, utan också näringsrik och varierad. Oavsett om du är en köttälskare, en fiskfantast eller föredrar vegetariska alternativ, kommer du att hitta något som tilltalar dina smaklökar.

20 År av Nöjda Gäster & Utmärkta Omdömen

Vi är stolta över att ha serverat Karolinska Sjukhusets medarbetare och besökare i nästan två årtionden. Under dessa år har vi inte bara satt smak på deras dagar med läcker mat, utan även etablerat ett rykte för vårt engagemang för kvalitet, service och upplevelse. Våra gästers nöjda leenden och positiva omdömen har varit vår främsta motivation. Vi ser fram emot att få glädja er även de kommande åren.

Stående Meny

Förutom våra spännande veckomenyer har vi också en stående meny med smakfulla favoriter. Våra pizzor är kända i hela Solna och området runt Karolinska Sjukhuset, och våra sallader är en frisk och läcker följeslagare till vilken måltid som helst. Det bästa är att du alltid kan beställa dessa klassiker, oavsett om du längtar efter en snabb lunch eller en bekväm middag. Dessutom erbjuder vi catering för att göra dina affärsluncher, evenemang och möten så lyckade som möjligt. Oavsett om det är en födelsedagsfest eller ett företagsevenemang, så tar vi hand om maten så att du kan fokusera på att njuta av stunden.

Låt oss vara din matlösning, oavsett om du är hos oss eller där du är.

bottom of page